CSM - Grikibi Tournooi

Welkom op de CSM Pagina over het "CSM - Grikibi Tournooi."

CSM Volleybal Zoetermeer heeft sinds 2016 met trots het organisatie stokje overgenomen van Grikibi, het toernooi is daarom hernoemd; "CSM - Grikibi Toernooi".

Na 18 jaar trouwe dienst in Sporthal de Hil zullen we toernooi nu houden in Sporthal Oosterpoort, Zanzibarplein 21, 2721 Zoetermeer. Dit toernooi is een binnentoernooi en wordt jaarlijks in het eerste kwartaal gespeeld.  Er kunnen maximaal 18 teams verdeeld in 3 poules deelnemen in de categorieën sterk, gemiddeld en beginners.

De teams zijn bij voorkeur gemengd, dames en heren, maar dat is niet verplicht.

Het toernooi wordt in 2 rondes gespeeld. De ochtendronde spelen de teams per poule een halve competitie. In de 2e ronde worden de poules opnieuw ingedeeld op basis van het resultaat in de 1ste ronde en spelen ze opnieuw een halve competitie. Elke poule heeft een winnaar.

Naast het volleyballen is er elk jaar een fantastische tropische keuken met lekkere gerechten aanwezig, tevens zijn we te gast bij de lokale horeca ondernemen. Let op: Geen cash betalingen mogelijk!
Aan het eind van elk jaar start het bestuur met de voorbereidingen van dit toernooi. Het programma wordt dan op hoofdlijnen samengesteld en de lijst met teams (contactpersonen) die worden uitgenodigd opgesteld.

Uitnodigingen worden per e-mail verzonden doorgaans begin januari. Alle informatie rondom de inschrijvingen wordt via mail verzonden naar alle bekende contact gegevens.

 

Op de hoogte blijven..

Wil je er zeker van zijn dat je een uitnodiging ontvangt? Schrijf je dan gratis in voor de Grikibi Nieuwsbrief

Afdrukken