Routebeschrijving

Het jaarlijkse binnenToernooi van CSM Volleybal wordt georganiseerd in Sporthal Oosterpoort te Zoetermeer. De adresgegevens zijn:

Sporthal Oosterpoort
Zanzibarplein 21
2721 GE Zoetermeer

Routebeschrijving

Vanuit Den Haag 
A12 afslag 7 (Zoetermeer/Pijnacker/Berkel en Roderijs), einde afslag links af de oostweg op, volg de oostweg voor ongeveer 5 minuten en ga na de McDonalds rechtsaf.   
Volg deze weg voor ongeveer 5 minuten, ga bij de 4e rotonde linksaf de Florence Nightingalelaan op en sla bij de volgende rotonde linksaf.   U kunt hier parkeren. 
Loop vervolgens langs de school richting het winkelcentrum, de sporthal bevind zich na 100meter links boven aan de trappen.

Vanuit Gouda 
A12 afslag 7 (Zoetermeer/Pijnacker/Berkel en Roderijs), einde afslag rechtsaf de oostweg op, volg de oostweg voor ongeveer 5 minuten en ga na de McDonalds rechtsaf.   
Volg deze weg voor ongeveer 5 minuten, ga bij de 4e rotonde linksaf de Florence Nightingalelaan op en sla bij de volgende rotonde linksaf.   
U kunt hier parkeren. 
Loop vervolgens langs de school richting het winkelcentrum, de sporthal bevind zich na 100meter links boven aan de trappen.

 

Afdrukken E-mail

Wie zijn wij..

CSM Volleybal Zoetermeer, opgericht in 1975 en uitgegroeid tot de gezelligste Volleybal vereniging uit Zoetermeer en omstreken!
 Lees verder...

INTERESSE? 

Als je interesse hebt om mee te spelen nodigen we je van harte uit om op een maandag langs te komen. Neem bij voorkeur eerst even contact op via de mail zodat wij weten dat je komt en we je welkom kunnen heten in de zaal!
Lees verder...

Contact? 

 

U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar CSM Volleybal Zoetermeer. voor het mail adres en de verschillende contact personen, klik dan op de "lees verder.."
Lees verder...

Laatste stand

S = Gewonnen Sets
P = Totaal van punten ( voor en tegen )
W = Gespeelde wedstrijden

Schema

 

Info

Centrale Sport Stichting (CSM) Volleybal - Zoetermeer.

Speeladres: Willem-Alexanderplantsoen 4, 2721VM, Zoetermeer.

Mail: csmvolleybal@gmail.com

Tel: +31630464610

Contact informatie.

Administratie

CSM Volleybal maakt via deze site gebruik van een leden administratie.

Alle TeamCaptains kunnen op deze site inloggen om de team gegevens up-to-date te houden.

U kunt hier de TeamCaptain site benaderen