Over ons..

Volleybal bal bestellen.

Dit seizoen bieden wij de teams een mogelijkheid aan om voor € 25,- per team één mikasa volleybal bestellen. In het Excel formulier heeft de team captain de mogelijkheid om aan te geven of het team gebruik maakt van deze éénmalige mogelijkheid.

Indien het team, voor Zondag 6 November 2013, aangeeft gebruik te maken van deze optie verzoeken wij de team captains om de € 25,- op te tellen bij de contributie en een extra vermelding te maken bij het overmaken.

Let op: Dit is een éénmalige actie en is geldig voor één bal per ingeschreven team ( Seizoen 2013-2014 ).


Contributie.

Voor het gehele seizoen 2013-2014 bedraagt de contributie € 45,- per persoon. Zoals gebruikelijk verloopt de registratie per team. Dus hierbij vraag ik de aanvoerders/teamcaptains om voor Zondag 6 November 2013 per mail een overzicht te sturen van de deelnemers van hun team met daarin:

 • voornaam (verplicht)
 • achternaam (verplicht)
 • woonadres (verplicht)
 • mailadres (alleen voor de teamcaptain verplicht; anderen optioneel)
 • telefoonnummer (optioneel)


Mailadressen en telefoonnummers worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan communicatie over CSM volleybal gerelateerde zaken en worden niet zichtbaar in mails gebruikt (bcc).

Een formulier in Excel is te downloaden op de documentatie pagina. Je kunt deze invullen, dat heeft de absolute voorkeur, maar als je geen Excel hebt, mag ook met gewoon tekst in een mail.


De contributie kan per team door de teamcaptain worden overgemaakt naar:
Centrale Sportstichting Meerzicht (CSM)
gironummer 3784657 onder vermelding van de naam van het team.


Bij inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de onderstaande bepalingen:

 • De deelnemer schrijft zich in als lid van CSM Volleybal voor het seizoen 2013-2014. De contributie bedraagt € 45,- per persoon per seizoen.
 • Voor actieve deelnemers na 1 januari 2014 geldt een contributie van € 30,- per persoon voor de rest van het seizoen.
 • Een seizoen loopt van circa september van een jaar tot aan circa juni van het volgende jaar. Exacte speelavonden worden per mail gecommuniceerd.
 • Deelname aan de volleybal activiteiten is geheel voor eigen risico. De Centrale Sportstichting Meerzicht (hierna afgekort als CSM) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enigerlei verwondingen of blessures.
 • CSM is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen van deelnemers.
 • He bestuur van CSM houdt zich het recht voor om, wanneer zij zich hier door omstandigheden gedwongen voelt, de inschrijving ongedaan te maken en de contributie dan wel een gedeelte daarvan naar rato te retourneren. Daarentegen kan de deelnemer zelf geen aanspraak maken op restitutie van de contributie.


Deze mailing is op basis van het ledenbestand van vorig jaar. Als je van deze mailinglijst verwijderd wilt worden, klik hieronder dan op "Uitschrijven".

Afdrukken E-mail

Wie zijn wij..

CSM Volleybal Zoetermeer, opgericht in 1975 en uitgegroeid tot de gezelligste Volleybal vereniging uit Zoetermeer en omstreken!
 Lees verder...

INTERESSE? 

Als je interesse hebt om mee te spelen nodigen we je van harte uit om op een maandag langs te komen. Neem bij voorkeur eerst even contact op via de mail zodat wij weten dat je komt en we je welkom kunnen heten in de zaal!
Lees verder...

Contact? 

 

U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar CSM Volleybal Zoetermeer. voor het mail adres en de verschillende contact personen, klik dan op de "lees verder.."
Lees verder...

Laatste stand

S = Gewonnen Sets
P = Totaal van punten ( voor en tegen )
W = Gespeelde wedstrijden

Schema

 

Info

Centrale Sport Stichting (CSM) Volleybal - Zoetermeer.

Speeladres: Willem-Alexanderplantsoen 4, 2721VM, Zoetermeer.

Mail: csmvolleybal@gmail.com

Tel: +31630464610

Contact informatie.

Administratie

CSM Volleybal maakt via deze site gebruik van een leden administratie.

Alle TeamCaptains kunnen op deze site inloggen om de team gegevens up-to-date te houden.

U kunt hier de TeamCaptain site benaderen