Over ons..

Welkom op de website van CSM Volleybal Zoetermeer, de Centrale Sportstichting Meerzicht, voor alle niveaus recreatief volleybal in Zoetermeer.

CSM Volleybal Zoetermeer is opgericht in 1975, al meer dan 40 jaar leveren wij op maandag avond een interne competitie aan volleybal liefhebbers!  
Wij spelen onze compititie in de nieuwe sporthal aan de Willem-Alexanderplantsoen 4, 2713 VM te Zoetermeer, waar we twee competitie ronde spelen in één seizoen. Een seizoen loopt daarbij ongeveer van September tot Juli.
Het niveau tussen de teams is opgeplitst in meerdere poules, aan het eind van elke competitie ronden zullen er dmv degradatie/promoveren teams wisselen van niveau.

Deze website dient als doel om de huidige leden te voorzien van de huidige stand in hun niveau, en het speelschema. Ook dient de site om informatie te verschaffen aan eventuele nieuwe leden.
 

Interesse?

Als je interesse hebt om mee te spelen nodigen we je van harte uit om op een maandag langs te komen. Neem bij voorkeur eerst even contact op zodat wij weten dat je komt en we je welkom kunnen heten in de zaal.


Team indeling.

CSM is niet verantwoordelijk voor de team indeling, CSM is verantwoordelijk voor: Speelschema, Zaalhuur, communicatie.
Bij voorkeur nemen wij hele teams aan voor onze competitie! Uiteraard zijn er teams die individuele spelers kunnen gebruiken, daar is CSM van op de hoogte, dus als je wil komen spelen kunnen we je in contact brengen met die teams.
Uiteraard mag je, in overleg met het team, een avondje kosteloos meespelen.

Kosten.

De contributie voor seizoen 2018-2019 is vastgesteld op € 55,- p.p.p.j.

Het inschrijfgeld wordt per jaar herzien, dit hangt samen met het aantal teams wat zich inschrijft en dus het aantal uur dat we de zaal huren. 
CSM heeft als doelstelling om Volleybal goedkoop aan te bieden aan onze leden!

 

Contact.

CSM / Centrale Sportstichting Meerzicht.

Contact personen: 

 - Ledenadministratie: Arco
 - Penningmeester: Arco
 - Website: Erik
 - Speelschema: Stefan
 - Openen en Sluiten van de zaal: Stefan
 - Kennismaken: Arco of Stefan

U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tav de contact persoon. 
U kunt binnen 2 dagen reactie op uw mail verwachten.

 

Afdrukken